Αναλαμβάνουμε

 
Στόχος της παραγωγής ήταν και είναι να τροφοδοτεί το ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΣΕΪΝΤΗΣ, με δικά του φυτά ΠΟΙΟΤΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και με συνεχή εμπλουτισμό της ποικιλίας φυτών.
Μεγάλη και εξελισσόμενη παραγωγή ανθόφυτων θάμνων, κωνοφόρων, φοινικοειδών, καρποφόρων και καλλωπιστικών δέντρων, με σύγχρονα ριζοτήρεια και θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις, στοχεύουμε σε ποιοτικά και παράλληλα οικονομικά φυτά.

Στολισμοί Γάμων

Στολισμοί Γάμων με λουλούδια της αρεσκείας σας , ανθοστήλες, νυφικά μπουκέτα, στολισμός Εκκλησίας-κέντρου , στολισμός νυφικού αυτοκίνητου σε πολύ οικονομικές τιμές γιατί διαθέτουμε όλα τα υλικά στο φυτώριο μας. Για έχετε έναν ονειρεμένο στολισμό στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας

Κατασκευές και διαρύθμιση Κήπων

Από την Αρχή αλλά και Φροντίδα του κατά διαστήματα

Η βασική "φιλοσοφία" και γενικές αρχές για την διαμόρφωση ενός μικρού η μεγάλου χώρου με στόχο τόσο την μέγιστη αξιοποίησή του λειτουργικά όσο και την καλύτερη εικόνα του αισθητικά, είναι σχεδόν ίδιες, για έναν εξωτερικό χώρο. Μοναδική σημαντική διαφορά τα δέντρα και φυτά αναπτύσσονται, ο όγκος και η όψη τους μεταβάλλονται με τον χρόνο και τις εποχές, κάτι που πρέπει να συνυπολογιστεί κατά τον αρχικό σχεδιασμό-διαμόρφωση ειδικά ενός μικρού κήπου, αυλής ή μπαλκονιού.

Φύτευση και μεταφύτευση δένδρων και φυτών

Μελετάμε τον χώρο σας,σας συμβουλεύουμε και αναλαμβάνουμε την Φύτευση και μεταφύτευση δένδρων και φυτών καθώς και την αναβάθμιση του εδάφους που θα τα δεχτεί . παράλληλα τα παρακολουθούμε κατά διαστήματα , αναλαμβάνουμε το κλάδεμα και την λίπανση τους όταν χρειάζεται .

ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ-ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ ΚΗΠΩΝ

Συμβουλευτείτε μας

Αν και ως "μονοπάτια" οι εδαφοδιαμορφώσεις αυτού του είδους μπορούν να θεωρηθούν όταν πρόκειται για μεγάλους κήπους με πολλά διαφορετικά σημεία - επίπεδα, όπου ανάμεσα σε φυτεμένα δέντρα, μεγάλα παρτέρια κλπ. πραγματικά αποκτούν την έννοια του διαδρόμου, ενώ σε έναν μέσου και συνηθισμένου μεγέθους εξωτερικό χώρο η επιλογή για τον τρόπο διαμόρφωσης τέτοιων σημείων είναι στην πραγματικότητα επιλογή ως προς το είδος εδαφοκάλυψης που επιθυμείτε για τα μη φυτεμένα μέρη του κήπου ή της αυλής, οποιαδήποτε γενική ιδέα, σε ό,τι αφορά υλικά-σχεδιασμό κλπ. είτε την είδατε σε έναν ...εθνικό κήπο, σε έναν εξωτερικό χώρο ...άπειρων τετραγωνικών ή σε σε μια μεγάλη αυλή, μπορεί να προσαρμοστεί σε σμίκρυνση σε χώρους κάθε μορφής - μεγέθους.

Αυτόματο Πότισμα

Αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε τον κήπο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για το αυτόματο πότισμα στον κήπο σας. Διαθέτουμε όλα τα υλικά και αναλαμβάνουμε να το τοποθετήσουμε αλλά και να το ρυθμίσουμε ανάλογα την εποχή.

Θέλετε έναν ονειρεμένο Κήπο?
Μπορούμε να βοηθήσουμε!


Επικοινωνήστε μαζί μας