Λίγα λόγια για μας

Η Επιχείρηση Κέντρο Κήπου Σεϊντή δραστηριοποιείται στο χώρο του καλλωπιστικού φυτού από το 2001.
Με ιδιαίτερες γνώσεις από την αρχή μιας και ο ιδρυτής της Σεϊντής Γιώργος ήταν απ΄ τους πρώτους στο νομό Ηλείας που ασχολήθηκε επαγγελματικά με την κατασκευή κήπων και αυτόματου ποτίσματος την 10ετία 1990.
Στήθηκε ένα ενημερωμένο κατάστημα εφάμιλλο των μεγάλων κέντρων κήπου της χώρας και του εξωτερικού. Παράλληλα στηρίχτηκε και με αυτόνομη δική του παραγωγή σε ένα χώρο 6.500 τ.μ., γεγονός που το έκανε ανταγωνιστικό- ποιοτικό και οικονομικά προσιτό σε ευρύ φάσμα ποικιλίας προϊόντος στο χώρο του φυτού.
Είναι και παραμένει από τους πρώτους εισαγωγείς φυτών απο χώρες της Ευρώπης σε τεράστιους φυτωριακούς οίκους, με στόχο να εμπλουτίσει πλήρως τη γκάμα των προϊόντων του.

Το κατάστημα ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΣΕΪΝΤΗ βρίσκεται στο 2ο χλμ. Αμαλιάδας-Κουρούτας από το 2001.
Η προτεραιότητά μας δόθηκε στο ευρύ φάσμα του φυτού, άνθος, θάμνος,
δέντρα καλλωπιστικά και καρποφόρα και σε όλο τον εξοπλισμό κήπου-βεράντας.
Γλάστρες και κασπώ από πηλό, πλαστικό, ξύλο, τσιμέντο, εξοπλισμός αυτόματου ποτίσματος με ειδικές γνώσεις, μεγάλη γκάμα φυτοχωμάτων και ενισχυτικών εδάφους, μεταλλικές βάσεις για γλάστρες, πέργκολες πλαστικές και ξύλινες, εργαλεία και ότι γενικά σχετίζεται με το φυτό και τον κήπο.
Παράλληλα οι πελάτες έχουν συμβουλευτική υποστήριξη στον αρχιτεκτονικό και χωροταξιακό σχεδιασμό του χώρου τους και λύσεων στα προβλήματα φυτοπροστασίας και θρέψης των φυτών.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΥΤΩΝ

Σε ιδιαίτερα ξεχωριστό χώρο, αναπτύχθηκε από τις αρχές του 2001, παραγωγική μονάδα φυτών σε θερμοκηπιακούς και υπαίθριους χώρους 6.500 τ.μ. Στόχος της παραγωγής ήταν και είναι να τροφοδοτεί το ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΣΕΪΝΤΗΣ, με δικά του φυτά ΠΟΙΟΤΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και με συνεχή εμπλουτισμό της ποικιλίας φυτών.
Μεγάλη και εξελισσόμενη παραγωγή ανθόφυτων θάμνων, κωνοφόρων, φοινικοειδών, καρποφόρων και καλλωπιστικών δέντρων, με σύγχρονα ριζοτήρεια και θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις, στοχεύουμε σε ποιοτικά και παράλληλα οικονομικά φυτά.

Θέλετε έναν ονειρεμένο Κήπο?
Μπορούμε να βοηθήσουμε!


Επικοινωνήστε μαζί μας